Tillbaka till första sidan av TERABYTE NORDIC
Översikt och information om TERABYTE NORDIC Tjänster som TERABYTE NORDIC kan erbjuda sina kunder. Information om färdiga produkter TERABYTE NORDIC har att erbjuda. Portoflio med exempel från tidigare uppdrag. Kontaktformulär och Information om hur du kontaktar TERABYTE NORDIC
Företaget kan idag erbjuda er tjänster inom design, programmering och anpassning av era befintliga system till dagens krav på internet. Vi arbetar oftast med databasdrivna portaler, samt CMS (Content Management System), för lättare uppdatering av sidorna i framtiden. Även enkla webbplatser baserade på enkel HTML kodning kan erbjudas. Oftast beror valet av system av kundens behov för vidareutveckling utan vår inblandning.

Vårt mål vid varje arbete är att lämna färdiga produkter till kunden, som kunden i framtiden kan sköta själv utan ytterligare kostnader för underhåll. Vanliga tekniker vi arbetar med är PHP, MySQL, AJAX mm.

Har ni några speciella behov, har några funderingar eller vill få en offert på ett arbete, tveka inte att höra av er till oss.
Innovation i företaget är att anappasa sina tjänster efter kundernas önskemål!
Swedish - svenska
English - engelska


Översikt och information om TERABYTE NORDICTjänster som TERABYTE NORDIC kan erbjuda sina kunder.Information om färdiga produkter TERABYTE NORDIC har att erbjuda.Portoflio med exempel från tidigare uppdrag.Kontaktformulär och Information om hur du kontaktar TERABYTE NORDIC
Sidkarta - index över innehåll på terabyte.seInformation om cookies på denna webbplats.